DAKABO BOGBINDERI

Din foretrukne partner og leverandør
af kreative og innovative kvalitets løsninger

Hvad kan vi?

De rigtige produkter kan skabe stærke brand oplevelser for dine kunder. DAKABO har et tæt samarbejde med vores kunder for at producere sofistikerede og fine løsninger der skaber mærkbare resultater. Vores tilgang til grafisk produktion og bogbinderi er funderet i en dyb dedikation til det traditionelle håndværk, omsorg for detaljerne og et øje for kvalitets materialer. Denne prioritering er vores måde at sikre elegante og innovative løsninger i en tid, hvor det unikke er den bedste brand strategi.

Specialprodukter

DAKABO er et specialbogbinderi der bygger på stor viden og erfaring med alt inden for pap, papir, lærred, skind, finér, lim mm. Specialprodukterne kan opbygges med varm foliepræg, uden folie og ophøjet præg. Der kan udføres diverse lukke- og låsesystemer, diverse ringe, udstansninger mm. Vores medarbejdere har mange års erfaring med udvikling af specialprodukter. DAKABO hjælper gerne med at finde den optimale løsning til det enkelte design.

Se eksempler

Omsorg for detaljerne
som gør en forskel
Håndværk af højeste kvalitet
og udvalgte materialer
Faglig sparring
og kreativ konceptudvikling
God service
stor ekspertise

Firmaet blev startet i 1996 af bogbindermester Litka Dalgaard Jespersen. Navnet DAKABO er en sammenskrivning af Dalgaard Kassetter og Bogbind. DAKABO producerer alt inden for bogbinder faget og vi er særligt dygtige til special opgaver. DAKABO fremtræder i dag som leverandør af mange produkter og emballage inden for det grafiske fag. Vores produktion ligger i Glim ved Roskilde. DAKABO samarbejder med et udvalg af dygtige leverandører indenfor materialer.

DAKABO tænker meget på miljøet. Produktions affaldet bliver sorteret, så genbrug er muligt. Vi bruger vandbaseret lim i produktionen og tænker i bæredygtighed. Fra virksomhedens start i 1996 har der været rygeforbud i hele virksomheden.

DAKABO er godkendt som uddannelsessted og sætter en ære i at være med til at holde det grafiske produktions håndværk i udvikling i Danmark. Bl.a. møder vi nye dygtige danske designere og grafikere, når vi holder årlige workshops og seminarer med DMJH studerende. Vi tror på det tætte samarbejde med kunderne og viser mulighederne i bogbinder faget.

Skal vi samarbejde ?

Kontakt os for en uforpligtende samtale eller møde og få en præsentation af vores services og produkter. Vi ser frem til at høre fra dig.